Goodstore Header

Nieuws

Sepay Pinrollen bij de Kassarollengigant
10 april 2018

Ook voor pinrollen voor Sepay betaalautomaten bent u bij de Kassarollengigant aan het juiste adres. Sepay pinautomaten zijn perfect geschikt voor gebruik in de horeca, door het bijzonder handzame en conpacte formaat.

meer »
Bestel tijdig uw kassarollen tijdig voor de kerst
19 december 2017
De kerstperiode is voor de meeste winkeliers de drukste periode van het jaar. Heel veel extra transacties en dus heeft u ook veel extra kassarollen nodig.
meer »
Pinrollen kopen voor uw CCV systeem
12 september 2017
Bij de kassarollengigant kunt eenvoudig pinrollen kopen voor CCV pin apparaat. Dankzij onze handige navigatie, heeft u duidelijk overzicht van de verschillende systemen en de bijbehorende pinrollen.
meer »
Bedrukte kassarollen nodig?
5 juli 2017

Geef uw kassarol een extra uitstraling. U geeft op een hele eenvoudige manier uw boodschap door of laat uw naam en logo er uitspringen. Het is een geweldige manier om zo de aandacht van uw klant te trekken.

meer »
Hoe kies ik de juiste kassarol?
27 december 2016
Een kassasysteem heeft natuurlijk een rol papier nodig om op af te drukken. Maar welke kassarollen moet u nu bestellen voor uw systeem? Wij weten als geen ander dat de wereld van kassarollen zeer uitgebreid is en daarmee soms verwarrend.
meer »
Kassarollen van de kassarollengigant
23 september 2016

Heeft u nieuwe houtvrije of thermische kassarollen nodig? Dan bent u bij de kassarollengigant op het juiste adres. Wij hebben voor u een ruim assortiment aan houtvrije en thermische kassarollen voor diverse kassasystemen.

meer »
Kassarollen als reclamemiddel
12 april 2016

Heeft u er wel eens over nagedacht om kassarollen als medium voor reclame te gebruiken? Bij de Kassarollengigant is het mogelijk om bedrukte kassarollen te bestellen. Door dit type kassarol te gebruiken, verhoogt u uw naamsbekendheid en hebben uw aanbiedingen een groter bereik.

meer »
Pinrollen en Kassarollen
9 februari 2016

Zoekt u pinrollen en kassarollen? Bekijk dan het ruime assortiment van Kassarollengigant, zodat u de juiste papierrol kunt bestellen.

meer »
Bedrukte kassarollen voor extra aandacht
28 december 2015

Wilt u kassarollen bestellen? Dan bent u bij Kassarollengigant aan het juiste adres. Het leuke is dat u bij ons uw kassarollen kunt laten bedrukken. Zo krijgt uw merk of aanbieding extra aandacht!

meer »
Populair: thermorollen
17 november 2015

Bestel uw thermorollen bij Kassarollengigant voor zeer scherpe prijzen, gratis verzending en gegarandeerd een snelle levering.

meer »
Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400