Kassarol vervangen? Wij helpen u op weg

Bent u binnenkort toe aan het vervangen van uw kassarol en is niet alles even duidelijk? Wij kunnen dat best begrijpen met alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn. Om u een stukje op weg te helpen geven wij u een aantal tips, waar u op moet letten bij het aanschaffen van uw kassarollen.

Kassarol vervangen

Het type kassarol

Hoewel de kassarollen veel op elkaar lijken zit onderling toch een groot verschil. U heeft hierbij de keuze uit de volgende verschillende rollen:

Houtvrije kassarollen, kassarollen van A-kwaliteit papier waarbij geen hout is gebruikt.

Thermollen, kassarollen die door middel van verhitting worden bedrukt, waardoor er geen inkt en dus inktlint aan te pas komt.

Duplorollen, een kassarol met dubbele afdruk, waardoor er altijd een kopie is.

Gekleurde kassarollen, houtvrije rollen verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Bedrukte kassarollen, gepersonaliseerde kassarollen, volledig afgestemd op uw wensen.

Nu denkt u misschien wat handig al die keuze uit verschillende rollen, maar niet ieder apparaat ondersteunt dezelfde rollen. Daarom is het belangrijk het type van uw kassa en het formaat van de rol te noteren.

Het formaat van de rol

Kassarol afmeting

Zoals hierboven al is aangegeven, is het formaat van de rol essentieel bij de aanschaf van de kassarol. Om het formaat van de kassarol te omschrijven, hanteren wij drie maten en bestaat uit de breedte X dikte X diameter. Om dit duidelijker te maken gebruiken wij de volgende afbeelding.

Bent u er niet zeker van welk formaat kassarol u nodig heeft, maar weet u wel het type kassa? U kunt bij ons gemakkelijk zoeken op kassa. Hierdoor komt u altijd bij de juiste kassarollen terecht die passen in uw kassa.

Het aantal rollen

Het aantal kassarollen dat u nodig heeft, is niet echt van invloed op het type kassarol, maar wel op uw portemonnee. De meest verkochte thermorollen 80x80x12 zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar per 20, 30 of 50 rollen per doos. Maar het begint pas echt interessant te worden bij het aantal dozen dat u afneemt. Wij hanteren namelijk zeer gunstige staffelprijzen met een korting die kan oplopen tot maar liefst 36%!

Heeft u alsnog vragen over uw kassarollen of staat uw kassa er niet tussen? Ons verkoopteam staat altijd voor u klaar om u te helpen met uw bestelling of te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2024 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

goodstore.nl https://www.goodstore.nl wordt beoordeeld met een gemiddelde van 8,6/10 uit 1460 beoordelingen