Goodstore Header

Goodstore Netherlands B.V.

Goodstore Netherlands B.V. is het bedrijf achter tientallen webshops in Nederland op het gebied van Sign & Display, Office Supplies, Sign & Print, Drukwerk en Decoratie.

De filosofie van Goodstore luidt: Als er een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van de klant als dat van onszelf. Wij streven voortdurend naar win-win situaties met onze klanten.

Oog hebben voor het geheel

Goodstore heeft als één van de weinige webwinkelketens in Nederland een multishop omgeving. Hierdoor heeft u als klant de mogelijkheid om met uw winkelwagen in elke winkel producten toe te voegen en af te rekenen waar u dit wilt.

Meedenken met de klant

Als klant bent u op zoek naar een specifiek product. Daarom werkt Goodstore met themawinkels met ieder zijn eigen specialiteit. Hierdoor kunt u als klant snel en effectief zoeken naar uw product.

Optimale service

Zeer scherpe prijzen en een snelle levering die in veel gevallen zelfs gratis is. Vaak zijn dit aspecten die niet samengaan. Bij Goodstore zijn deze aspecten echter versmolten tot één krachtige en optimale service voor u als klant.

Tevens vinden wij het persoonlijk klantcontact erg belangrijk. Daarom werken wij niet met vraag- en antwoordlijsten of wachtrijen aan de telefoon. Goodstore werkt uitsluitend met verkopers die u te woord staan en met u mee kunnen denken indien dit gewenst is.

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.