Goodstore Header

CCV Budget Betaalautomaat

- Voordelige draaibare alles-in-één betaaloplossing       

 

- Uitermate geschikt voor de kleine ondernemer

 

- Voorbereid op contactloos betalen (Near Field Communication) 

 

- Voldoet aan de recente veiligheidseisenCCV Budget Betaalautomaat uitleg 

De CCV Budget bestaat uit de Vx 520 IP (ethernet) betaalautomaat en is de alles-in-één betaaloplossing van CCV voor op de balie. De betaalautomaat wordt geleverd met een gratis draaivoet geleverd, zodat de betaalautomaat gemakkelijk naar de klant toe gedraaid kan worden voor het intoetsen van de pincode. De betaalautomaat accepteert debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Verder voldoet de betaalautomaat aan de recente veiligheidseisen en is deze geschikt voor communicatie via ethernet. Op deze manier heeft u als winkelier vrijwel geen wisselgeld nodig, verhoogt u de omzet door impulsaankopen, beperkt dit de administratie en bespaart dit op de afstortkosten.  

De CCV Vx 520 verwerkt betalingen razendsnel dankzij de ethernet verbinding en is gemakkelijk te bedienen door het ontspiegelde en helder verlichte display. De betaalautomaat heeft een overzichtelijke menustructuur voor toegang tot diverse gegevens, bedieningsfuncties en rapportages. De bonnen worden via de geïntegreede thermische printer snel en vrijwel geluidloos geprint. Daarnaast is de betaalautomaat voorbereid op contactloos betalen, dé betaalmethode van de toekomst!

CCV Budget Betaalautomaat bestellen

Bent u geïnteresseerd in de betaalautomaat CCV Budget? Neem dan contact op met ons verkoopteam door te bellen naar 070-3070400 of te e-mailen naar verkoop@goodstore.nl. Het verkoopteam geeft dan meer informatie met betrekking tot prijzen, servicecontracten en installatiewijze.  

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.