Goodstore Header

Ruilen en retourneren

Product ruilen: Wij regelen het ophalen voor u.

Wanneer u een verkeerd product heeft besteld, kunt u dit gemakkelijk binnen 14 dagen bij ons omruilen. Hieronder volgt het stappenplan dat u dient te volgen:

1. Neem contact op met Goodstore via verkoop@goodstore.nl of 070-3070400 om aan te geven wat geruild dient te worden.

2. Onze klantenservice kan een pick-up & return voor u regelen. De kosten zijn dan voor u en deze zijn conform de prijzen die koeriersdiensten rekenen voor het betreffende pakket. De pick-up & return haalt onze bestelling bij u op en verstuurt deze naar ons magazijn. U heeft zo geen enkel omkijken naar het retourneren van uw bestelling. Mogelijke schade tijdens transport is uiteraard voor rekening van Goodstore.

Indien u de bestelling via een andere verzendwijze wilt versturen, is dit ook mogelijk. In dat geval bent u verantwoordelijk voor mogelijke schade tijdens transport.

3. Nadat de bestelling bij ons in teruggekomen en deze is gecontroleerd, komt de bestelling te vervallen. U wordt altijd per e-mail op de hoogte gesteld van een mogelijke terugstorting van het betaalde bedrag of verrekening met een nieuwe bestelling.

Retourneren op een duidelijke manier.

Wanneer u het bestelde product anders had voorgesteld of het product niet meer nodig is, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Hieronder volgt het stappenplan dat u dient te volgen:

1. Neem contact op met Goodstore via verkoop@goodstore.nl of 070-3070400 om aan te geven wat u wilt retourneren.

2. Onze klantenservice kan een pick-up & return voor u regelen. De kosten zijn voor uw rekening. De pick-up & return haalt onze bestelling bij u op en verstuurt deze naar ons magazijn. U heeft zo geen enkel omkijken naar het terugsturen van uw bestelling. Mogelijke schade tijdens transport zijn voor rekening van Goodstore. Indien u van deze service gebruik wilt maken, informeer dan naar de kosten. Deze kunnen per bestelling verschillend zijn.

Indien u de bestelling via een andere verzendwijze wilt versturen, is dit ook mogelijk. In dat geval bent u verantwoordelijk voor mogelijke schade tijdens transport.

3. Nadat de bestelling bij ons is teruggekomen en deze is gecontroleerd, komt de bestelling te vervallen. U wordt altijd per e-mail op de hoogte gesteld van een mogelijke terugstorting van het betaalde bedrag.

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Goodstore 31 webshops

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400