Goodstore Header

CCV Mobile Betaalautomaat 

- Altijd en overal te gebruiken       

 

- Uitermate geschikt voor o.a. horeca en service aan huis

 

- Met spatwaterdicht en schokbestendig toetsenbord

 

- Bedrijfszekerheid bij uitvallen van de internet verbinding

 

CCV Mobile Betaalautomaat uitleg

De VX 680 Mobile is de betaaloplossing van CCV om altijd en overal te gebruiken en is uitermate geschikt voor o.a. horeca, taxi, ambulante handel en service aan huis. De VX 680 Mobile accepteert debetkaarten, credit-, loyalty- en gifcards, eVouchers en coupons. Op deze manier heeft u als winkelier vrijwel geen wisselgeld nodig, verhoogt u de omzet door impulsaankopen, weinig administratie en een besparing op de afstortkosten.

De VX 680 Mobile voldoet aan de recente veiligheidseisen en is voorbereid op contactloos betalen. De betaalautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepaste kleurstelling van het display. Daarnaast is de VX 680 Mobile handig te bedienen door touchscreen ondersteund met icons en bevat de betaalautomaat een spatwaterdicht en schokbestendig toetsenbord. Tevens biedt de betaalautomaat bedrijfszekerheid bij het uitvallen van de internet verbinding (en een back-up voor vaste terminals).

CCV Mobile Betaalautomaat bestellen

Bent u geïnteresseerd in de betaalautomaat CCV Mobile? Neem dan contact op met ons verkoopteam door te bellen naar 070-3070400 of te e-mailen naar verkoop@goodstore.nl. Het verkoopteam geeft dan meer informatie met betrekking tot prijzen, servicecontracten en installatiewijze.  

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.