Goodstore Header

CCV Smart Betaalautomaat

- De meest geavanceerde balie betaaloplossing   

 

- Bestaat uit pinpad en kassiersunit

 

- Zeer gebruiksvriendelijk

 

- Voldoet aan de recente veiligheidseisen

 

 

CCV Smart Betaalautomaat uitleg 

De CCV Smart is de meest geavanceerde betaaloplossing van CCV voor op de balie. De CCV Smart oplossing bestaat uit een pinpad en een kassiersunit en is geschikt voor betaling met debetkaarten, credit-, loyalty- en gifcards, eVouchers en coupons. Op deze manier heeft u als winkelier vrijwel geen wisselgeld nodig, verhoogt u de omzet door impulsaankopen, beperkt dit de administratie en bespaart dit op de afstortkosten.  

De CCV Smart betaalautomaat voldoet aan de recente veiligheidseisen en is gebruiksvriendelijk. De betaalautomaat biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepaste kleurstelling van het display en is gemakkelijk te bedienen door touchscreen ondersteund met icons. Daarnaast is de betaalautomaat geschikt voor communicatie via ADSL en is voorbereid op contactloos betalen - dé betaalmethode van de toekomst!

CCV Smart Betaalautomaat bestellen

Bent u geïnteresseerd in de betaalautomaat CCV Smart? Neem dan contact op met ons verkoopteam door te bellen naar 070-3070400 of te e-mailen naar verkoop@goodstore.nl. Het verkoopteam geeft dan meer informatie met betrekking tot prijzen, servicecontracten en installatiewijze.  

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.