Goodstore Header

Pinrol met gratis verzending

Bij ons wordt uw bestelde pinrol altijd gratis verzonden. Met ons scherp geprijsde en ruime assortiment garanderen wij dat er voor iedere onderneming de ideale pinrol beschikbaar is. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw pinrol op rekening te kopen.

Bedrukken van uw pinrol

U heeft een nieuwe pinrol nodig. U zou natuurlijk de gewone blanco pinrol kunnen bestellen. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid om uw pinrol te bedrukken met een unieke tekst of logo. Op deze manier kunt u een pinrol creëren die ideaal past bij het imago van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van uw pinrol? Neem dan contact met ons op.

De juiste maat pinrol

U heeft een nieuwe pinrol nodig, maar welke maat moet het zijn? Wij helpen u graag bij het komen tot de juiste afmeting van uw pinrol. Onderaan de pagina vindt u een afbeelding die verduidelijkt welke maten waar zitten op een pinrol.

Pinrol - Kassarollengigant

Pinrol - Kassarollengigant

Bel Mij Terug

Pinrollen Actie

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.